PROIZVODI NASLOVNA RADNO VREME KONTAKT

Zoka DOO je osnovana 1997. godine kao firma čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja pića.
Dosledno sledeći visoko postavljene ciljeve i principe poslovanja, firma Zoka postala je vodeći distributer pića na teritoriji Južnog Banata, gde snabdeva veliki broj trgovinskih i ugostiteljskih objekata.
Shodno tome, firma Zoka je uspostavila partnerski odnos sa vodećim kompanijama u industriji pića: Coca Cola, Apatinska pivara, Carlsberg, Knjaz Miloš...

Od jula 2010. godine u sastavu firme Zoka doo, kao njen ogranak, počinje sa radom i Robna kuća nameštaja Zoka na preko 2.500 m2 izložbenog prostora, kao jedan od najvećih salona nameštaja u Vojvodini.
Prodajni asortiman čine proizvodi renomiranih domačih i stranih proizvođača nameštaja, među kojima su: Simpo, Dallas, Tahirović, Jela, Lagado...

Treći segment poslovanja firme Zoka predstavlja uvoz i distribucija opreme za filtraciju pića renomirane firme PALL, kao i uvoz i prodaja prehrambenih aditiva poput limunske kiseline, vitamina C, dekstroze i sl.

Firma Zoka doo trenutno zapošljava 26 radnika sa tendencijom povećanja broja zaposlenih. Pravci daljeg razvoja su proširivanje postojećih komercijalnih programa, osvajanja novih tržišta, proširivanje prodajnog asortimana, kao i povećanje obima poslovnih aktivnosti u oblasti uvoza.

01. Garancija Salon nameštaja IVA Vam nudi veliki izbor nameštaja različitih kategorija, po uvek krajnje pristupačnim cenama i u interesu potencijalnih kupaca. Od trenutka odluke da željeni proizvod kupite u našim prodajnim objektima, a čiju ključnu stavku čini garancija kupljene robe sa odgovarajućom deklaracijom koja zadovoljava ISO 9001 standarde kvaliteta u proizvodnji nameštaja, uvek smo spremni da Vam na taj način obezbedimo svu potrebnu sigurnost, i tako dokažemo da su Vaše finansije usmerene pravilno.
02. Transport, montaža Kao nezaobilazne tačke, za svaku uspešnu realizaciju posla ovog tipa čine prevoz i montaža do doma naših cenjenih kupaca. Salon nameštaja IVA se obavezuje da će izvršiti sve vrste montaža kao i prevoz proizvoda a u interesu kupaca i na obostrano zadovoljstvo. Napomena: U slučaju putnih razdaljina većih od 30km od prodajnih objekata, vršiće se doplata u dogovoru sa kupcem, za određene putne troškove transporta.
03. Rokovi dospeća Proces nabavke i isporuke robe se odvija u intervalu od 3 - 15 dana. Nekada i u vremenskom razmaku od 48h u slučaju da je proizvod dostupan na prodajnom lageru.
04. Mogućnosti plaćanja
  1. Odloženo plaćanje čekovima građana.
  2. Subvencionisani kredit do 60 meseci uz minimalne marže.
  3. Gotovinsko plaćanje.

SALON NAMEŠTAJA