PROIZVODI NASLOVNA RADNO VREME KONTAKT

Zoka DOO je osnovana 1992. godine kao firma čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja pića.
Dosledno sledeći visoko postavljene ciljeve i principe poslovanja, firma Zoka postala je vodeći distributer pića na teritoriji Južnog Banata, gde snabdeva veliki broj trgovinskih i ugostiteljskih objekata.
Shodno tome, firma Zoka je uspostavila partnerski odnos sa vodećim kompanijama u industriji pića: Coca Cola, Apatinska pivara, Carlsberg, Knjaz Miloš...

Od jula 2010. godine u sastavu firme Zoka doo, kao njen ogranak, počinje sa radom i Robna kuća nameštaja Zoka na preko 2.500 m2 izložbenog prostora, kao jedan od najvećih salona nameštaja u Vojvodini.
Prodajni asortiman čine proizvodi renomiranih domačih i stranih proizvođača nameštaja, među kojima su: Simpo, Dallas, Tahirović, Jela, Lagado...

Treći segment poslovanja firme Zoka predstavlja uvoz i distribucija opreme za filtraciju pića renomirane firme PALL, kao i uvoz i prodaja prehrambenih aditiva poput limunske kiseline, vitamina C, dekstroze i sl.

Firma Zoka doo trenutno zapošljava 26 radnika sa tendencijom povećanja broja zaposlenih. Pravci daljeg razvoja su proširivanje postojećih komercijalnih programa, osvajanja novih tržišta, proširivanje prodajnog asortimana, kao i povećanje obima poslovnih aktivnosti u oblasti uvoza.

01. Garancija Salon nameštaja IVA Vam nudi veliki izbor nameštaja različitih kategorija, po uvek krajnje pristupačnim cenama i u interesu potencijalnih kupaca. Od trenutka odluke da željeni proizvod kupite u našim prodajnim objektima, a čiju ključnu stavku čini garancija kupljene robe sa odgovarajućom deklaracijom koja zadovoljava ISO 9001 standarde kvaliteta u proizvodnji nameštaja, uvek smo spremni da Vam na taj način obezbedimo svu potrebnu sigurnost, i tako dokažemo da su Vaše finansije usmerene pravilno.
02. Transport, montaža Kao nezaobilazne tačke, za svaku uspešnu realizaciju posla ovog tipa čine prevoz i montaža do doma naših cenjenih kupaca. Salon nameštaja IVA se obavezuje da će izvršiti sve vrste montaža kao i prevoz proizvoda a u interesu kupaca i na obostrano zadovoljstvo. Napomena: U slučaju putnih razdaljina većih od 30km od prodajnih objekata, vršiće se doplata u dogovoru sa kupcem, za određene putne troškove transporta.
03. Rokovi dospeća Proces nabavke i isporuke robe se odvija u intervalu od 3 - 15 dana. Nekada i u vremenskom razmaku od 48h u slučaju da je proizvod dostupan na prodajnom lageru.
04. Mogućnosti plaćanja
  1. Odloženo plaćanje čekovima građana.
  2. Subvencionisani kredit do 60 meseci uz minimalne marže.
  3. Gotovinsko plaćanje.

VELEPRODAJA PIĆA

ZOKA d.o.o., sa središtem u Vršcu, 1996. godine osniva veleprodaju pića i ubrzo postaje lider u regionu južnog Banata.
Raspolazući sa sedam dostavnih vozila, uspešno snabdeva opštine Vršac, Pančevo, Kovin, Kovačica, Bela Crkva, Plandište, Alibunar i Sečanj, sa preko 5000 artikala, alkoholnih i bezalkoholnih pića.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE POZOVITE NAŠ KONTAKT CENTAR
013-833-604 I 013-833-611

ASORTIMAN

Pivo

Pivo

Kod nas možete pronaći širok spektar domaćih i uvoznih brendova piva.

Vino

Vino

Za jednu flašu vina potrebno je u proseku oko 600 zrna grožđa. Široka paleta inostranih ali i domaćih vina različitih ukusa, boja i aroma ispuniće zadovoljstvom vaša nepca.

Voda

Voda

Voda predstavlja izvor života a kod nas je možete naći u različitim pakovanjima i robnim markama. Pozovite nas i proverite naš zavidan asortiman.

Žestoka pića

Žestoka pića

Kod nas su uvozni brendovi i domaća alkoholna pića uvek po najpovoljnim cenama.

Sokovi

Sokovi

Prirodni i gazirani sokovi raznih domaći i inostranih proizvodjača nalaze se u našoj ponudi.
Naša je želja da asortimanom sokova svih brendove pružimo kvalitetnu ponudu i vrhunske usluge.

Horeca

Horeca asortiman

Ukoliko ste ugostitelji za vas smo kreirali posebnu paletu specijalizovanih proizvoda za ugostiteljstvo.

ROBNE MARKE

Za eventualne greške u informacijama ili propuste na prikazu ne preuzimamo odgovornost.
Slika je isključivo simbolički prikazana.
Za više informacija obratite se direktno prodavcu u maloprodajnim objektima.

ZOKA d.o.o.
PODVRŠANSKA 17,VRŠAC 26300
VELEPRODAJA PIĆA I REPROMATERIJALA:
Telefoni: 013/833-604 i 013/833-611
ROBNA KUĆA NAMEŠTAJA:
Telefon: 013/837-902 Faks: 013/835-483
MALOPRODAJA PIĆA:
Telefon: 013/831-801 Faks: 013/831-801
Stevana Nemanje 63, 26300 Vršac