PROIZVODI NASLOVNA RADNO VREME KONTAKT

Zoka DOO je osnovana 1997. godine kao firma čija je osnovna delatnost veleprodaja i maloprodaja pića.
Dosledno sledeći visoko postavljene ciljeve i principe poslovanja, firma Zoka postala je vodeći distributer pića na teritoriji Južnog Banata, gde snabdeva veliki broj trgovinskih i ugostiteljskih objekata.
Shodno tome, firma Zoka je uspostavila partnerski odnos sa vodećim kompanijama u industriji pića: Coca Cola, Apatinska pivara, Carlsberg, Knjaz Miloš...

Od jula 2010. godine u sastavu firme Zoka doo, kao njen ogranak, počinje sa radom i Robna kuća nameštaja Zoka na preko 2.500 m2 izložbenog prostora, kao jedan od najvećih salona nameštaja u Vojvodini.
Prodajni asortiman čine proizvodi renomiranih domačih i stranih proizvođača nameštaja, među kojima su: Simpo, Dallas, Tahirović, Jela, Lagado...

Treći segment poslovanja firme Zoka predstavlja uvoz i distribucija opreme za filtraciju pića renomirane firme PALL, kao i uvoz i prodaja prehrambenih aditiva poput limunske kiseline, vitamina C, dekstroze i sl.

Firma Zoka doo trenutno zapošljava 26 radnika sa tendencijom povećanja broja zaposlenih. Pravci daljeg razvoja su proširivanje postojećih komercijalnih programa, osvajanja novih tržišta, proširivanje prodajnog asortimana, kao i povećanje obima poslovnih aktivnosti u oblasti uvoza.

01. Garancija Salon nameštaja IVA Vam nudi veliki izbor nameštaja različitih kategorija, po uvek krajnje pristupačnim cenama i u interesu potencijalnih kupaca. Od trenutka odluke da željeni proizvod kupite u našim prodajnim objektima, a čiju ključnu stavku čini garancija kupljene robe sa odgovarajućom deklaracijom koja zadovoljava ISO 9001 standarde kvaliteta u proizvodnji nameštaja, uvek smo spremni da Vam na taj način obezbedimo svu potrebnu sigurnost, i tako dokažemo da su Vaše finansije usmerene pravilno.
02. Transport, montaža Kao nezaobilazne tačke, za svaku uspešnu realizaciju posla ovog tipa čine prevoz i montaža do doma naših cenjenih kupaca. Salon nameštaja IVA se obavezuje da će izvršiti sve vrste montaža kao i prevoz proizvoda a u interesu kupaca i na obostrano zadovoljstvo. Napomena: U slučaju putnih razdaljina većih od 30km od prodajnih objekata, vršiće se doplata u dogovoru sa kupcem, za određene putne troškove transporta.
03. Rokovi dospeća Proces nabavke i isporuke robe se odvija u intervalu od 3 - 15 dana. Nekada i u vremenskom razmaku od 48h u slučaju da je proizvod dostupan na prodajnom lageru.
04. Mogućnosti plaćanja
  1. Odloženo plaćanje čekovima građana.
  2. Subvencionisani kredit do 60 meseci uz minimalne marže.
  3. Gotovinsko plaćanje.

ASORTIMAN ADITIVA

Sunđer

Dekstroza

Prost šećer visokog glikemijskog indeksa te izuzetno brze apsorbcije u organizmu.

Koflin

Vitamin C

Vitamin C (Askorbinska kiselina) E300. Prirodni antioksidans. Vitamin C je neophodan za pravilan rast i razvoj, za zdrave zube i desni, kosti, kožu i krvne žile, te za apsorpciju gvožđa u krv.

Folija

Kalijum sorbat

Sredstvo za konzervisanje E202. Dobija se neutralizacijom sorbinske kiseline (E200) sa kalijum hidroksidom. Rastvorljiviji je od sorbinske kiseline.

plocastiMaterijal

Limunska kiselina

Prirodni metabolit u ljudskom organizmu. Proizvodi se sintetski i služi kao sredstvo za kiseljenje. Pojačava antioksidativno dejstvo drugih aditiva. Sme se upotrebljavati u ekološkoj proizvodnji namirnica.

Koflin

Vinska kiselinaKoflin

Sukraloza

Suklaroza je zasladjivač niske kalorijske vrednosti, bezbedan za upotrebu. Koristi se u industriji hrane i pića, sladoleda, kolača, konditorskih proizvoda.

Koflin

Natrijum benzoat

Natrijum benzoat E211. Sredstvo za konzervisanje. Natrijumova so benzoeve kiseline (E210).

Koflin

AspartamKoflin

Vinska kiselina


Za eventualne greške u informacijama ili propuste na prikazu ne preuzimamo odgovornost.
Slika je isključivo simbolički prikazana.
Za više informacija obratite se direktno prodavcu u maloprodajnim objektima.

ZOKA d.o.o.
PODVRŠANSKA 17,VRŠAC 26300
VELEPRODAJA PIĆA I REPROMATERIJALA:
Telefoni: 013/833-604 i 013/833-611
ROBNA KUĆA NAMEŠTAJA:
Telefon: 013/837-902 Faks: 013/835-483
MALOPRODAJA PIĆA:
Telefon: 013/831-801 Faks: 013/831-801
Stevana Nemanje 63, 26300 Vršac